« Klargörande inför schlagermassakerNödvändigt »

2 comments

Comment from: Ventilatorn [Visitor] Email
VentilatornMen! Vi fick skolskjuts till förskolan och vi gick förskola i två år dessutom. Taxi minsann :-D Fast du kanske menar lekis som dagis, alltså från 1 år till förskoleålder? För då hade inte vi det heller tror jag. Vi hade iofs inget dagis för de flestas mammor var hemmafruar och de som hade arbetande mamma gick till dagmamma istället... som oftast bodde granne.
2009-02-03 @ 04:15
Comment from: Jontas [Member] Email
JontasSVAR TILL VENTILATORN Dagis var väldigt nytt och sällsynt när jag var liten, där har jag aldrig gått. Nej, jag menar lekskola. Och jag kan inte påminna mig att någon fick skjuts annat än via bilande föräldrar. Kanske vi ansågs för unga att åka skolskjuts? Jag kan heller inte påminna mig att de som bodde i småbyar runt samhället fick gå i lekskolan - inga föräldrar fanns väl som kunde köra den långa vägen - och ingen fick förrän i grundskolan kommunal skolskjuts (buss eller taxi). Lekskola var ju inget obligatoriskt på den här tiden, så kanske det är därför ingen i kommunen fick skjuts?
2009-02-03 @ 20:31