« 16 besvikelser för mycket2009-02-14 »

4 comments

Comment from: carra [Visitor]
carraSugiga låtar överlag, ja, men är vi överraskade eller är vi överraskade... Markoolio var dock ett överraskande bottennapp, även i dessa sammanhang, och varför de dammade fram Lili & Susie övergår mitt förstånd - WHY???! liksom. Fanns det verkligen inget bättre?!

Jaja. Det är väl som det brukar vara. Och som det kommer att vara. Och ändå lär jag sitta där och se på sk*ten. :/

Da King undrar om inte Gazzy har funderat på att Schpektakel-blogga? Han såg minst en naken bringa ikväll som torde ha tilltalat henne ;) (Katter FÅR vara politiskt inkorrekta, lovar han, som har kommit undan med det i många år nu!)
2009-02-14 @ 22:19
Comment from: Jontas [Member] Email
JontasSVAR TILL CARRA Gazzy tyckte också allt var pinsamt dåligt, så hon låg med huvudet inkilat mellan soffans ryggstöd och min rygg. Jag förstår henne. Nakna karlar får hon nog av genom att se mig naken i duschen varje dag.
2009-02-16 @ 10:06
Comment from: Jerry [Visitor]
*----
JerryDet var ett jävla gnällande här.. det finns en knapp där man kan kolla på annat om det inte passar... ja varför ser man på skiten om man bara gnäller? Uppriktig fråga faktiskt.

Lili & Susie var kanoners. Givna för mig. Party!
Måns ok.
2009-02-16 @ 12:29
Comment from: Jontas [Member] Email
JontasSVAR TILL JERRY Men det är ju liksom meningen med schlagermassaker, men tyvärr är årets upplaga av låtar så dåliga att det är pinsamt. Jag lyssnar igenom låtarna dagen efter igen men det ändrar inte uppfattningen. Jag saknar verkliga hitsen. Det är en otrolig besvikelse för någon som verkligen gillar konceptet schlager.
2009-02-17 @ 07:07